Referenties

Aan het woord zijn enkele klanten die met mijn hulp hun culinair rendement verhoogd hebben…

Franchise Friendly Concepts
“Dick kan als geen ander strategische plannen operationeel doorvertalen en handen en voeten geven. Daarnaast ligt zijn grootste kracht en toegevoegde waarde bij onze opdracht in het levellen met de ondernemers in de praktijk en deze stap voor stap meenemen in de operationele veranderingen.”
“Dick beheerst het totaalproces van conceptontwikkeling tot het slim uitvoeren in de praktijk. Binnen een franchise organisatie is het systeem van werken een essentiële factor voor het succesvol runnen van een franchiseformule. Dick kan zowel bij de directie aanschuiven en hierin zeer belangrijke input leveren, zeker als het gaat om het kopieerbaar maken van het concept. Tevens is hij ook de persoon die het daadwerkelijk uitvoerbaar maakt zodat het voor alle medewerkers op de vloer werkbaar is. Een onmisbare schakel om vernieuwingen van de grond te krijgen en nieuwe foodconcepten te laten slagen.”
Corine Holtmaat, Hoofd Ondernemers Support
Jaarbeurs Catering Services
Kees Aalbers Jaarbeurs Catering Services heeft bij de opstart en keukenplanning van restaurant Zeyn aan het Jaarbeursplein in Utrecht in Culinair Rendement een kwalitatief hoogwaardige partner gevonden.
“Dick van Eeuwijk bleek uitstekend in staat om een passend keukenplan te ontwerpen vanuit niet meer dan een schetssituatie, een globale kaart en een algemene serviceomschrijving. Een plan dat bovendien aansluit bij het beschikbare investerings- en operationele budget. Zodat wij van daaruit op een soepele wijze ons kwaliteitsproduct kunnen leveren.”
“Dick heeft de gave om hetgeen wat je als bedrijf in je hoofd hebt zitten zeer slagvaardig om te zetten naar een concreet plan. aangevuld met praktische tips. Het is mooi om te ervaren dat het lukt om de plannen van de tekentafel om te zetten in een geslaagd horecaconcept. Op keukengebied heeft Culinair Rendement ons daarbij zeer geholpen.”
Kees Aalbers, Operationeel Directeur
The Alwaysmobile Company
“Samen met Dick van Eeuwijk ben ik drie jaar lang (van 1997 t/m 2000) verantwoordelijk geweest voor alle foodconcepten bij Center Parcs. In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde Dick onder andere alle keukenconcepten voor Center Parcs Europe en Sun Parks. Deze keukenconcepten behelzen Marché-concepten, Fast Food, Casual Dining, Ambient Dining, Theme Dining, Internationale keukens en Fresh Food concepten. Alle concepten werden door Dick van A tot Z gerealiseerd.”
“Koken kan iedereen, maar succesvol en winstgevend koken is een kunst & kunde. Dick beheerst beide. Koken is een kunst: het portret op het bord is het resultaat van een creatieve hand. Het is de kunst van de chef om te begrijpen wat gasten wensen. Maar koken is ook een kunde: kwalitatief en efficiënt koken met winst vraagt naast creativiteit van de chef ook een uitgekiend procesmanagement en leidinggevende vaardigheden. Koken is een aaneenschakeling van kritische activiteiten die allemaal moeten slagen. Alle onderdelen van het proces moeten afgestemd zijn op het gewenste eindresultaat: een tevreden gast en winst voor de ondernemer.”
“Met zijn bedrijf Culinair Rendement biedt hij nu een eigentijds en all-inclusive food&kitchen support aan bedrijven. Dick biedt zijn klanten hoogwaardige ondersteuning in het ontwikkelen van zeer eigentijdse foodconcepten. Hij heeft een internationaal fingerspitzengefühl voor het ontwikkelen, implementeren, begeleiden en ondersteunen van culinaire foodconcepten in Europa.”
“Typisch Dick: hij staat bekend om zijn no-nonsense aanpak, zijn doortastendheid, daadkracht en projectmanagement kwaliteiten.”
Luc van Bussel, CEO
Shoot My Food & Foodservice Network
“Arjan de Boer Ik heb met Dick 10 jaar gewerkt bij Center Parcs Europe. Samen hebben wij ons ingezet voor de conceptontwikkeling, productontwikkeling, exploitatieondersteuning en de bouw van nieuwe parken.”
“Dick heeft zijn unieke talenten ingezet om de beste keuze te maken voor de exploitatie in combinatie met vernieuwing en efficiëntie. Hij heeft de unieke gave om zowel met de operatie, project management en directe collegae te kunnen samenwerken en daarbij zeer direct en doortastend te werk te gaan.”
“Dick is ijzersterk in de realisatie van projecten ‘pre-opening’ en de opvolging en stroomlijning na opening. In de vier landen waarin wij werkzaam zijn geweest, heeft hij zich volkomen vanuit zijn individuele kracht laten zien als een betrouwbare topprofessional. Verschillen in cultuur en taal zijn voor hem geen enkele barrière.”
“Zeer onder de indruk zijnde van zijn kwaliteiten, heb ik hem dan ook van harte aanbevolen om zijn talent te gaan benutten in zijn eigen bedrijf. Zonder enig voorbehoud kan ik hem aanbevelen; Dick is absoluut ’the best in class’ voor uw Culinair Rendement!”
Arjan de Boer, Managing Director
Pierre & Vacances / Center Parcs Group
“De laatste 10 jaar heb ik heerlijk samengewerkt met Dick en ik hoop dat in de toekomst nog vele jaren te doen.”
“Dick is een absolute teamspeler. Hij is gewend om samen met interne (directie, management en medewerkers) en externe spelers (leveranciers, architecten, consultants) tot een goed eind resultaat te komen. Hierbij voelt hij feilloos aan hoe hij iedereen mee moet krijgen om een project tot een goed eind te brengen. Zelfs in complexe matrix organisaties verstaat hij de kunst om iedereen te overtuigen om achter een nieuw initiatief te gaan staan.”
“Dick is iemand die weet hoe hij projecten moet uitvoeren en die altijd de doelstellingen haalt. In feite is het een zekerheid voor de opdrachtgever om Dick erbij te halen.”
“Ten aanzien van zijn vakmanschap, kennis en innovatiedrang kan ik zeggen dat dit niet ter discussie staat. De vele benchmarktrips in binnen- en buitenland staan nog vers in mijn geheugen. Altijd gaan voor inhoudelijke discussies hoe we het product verder kunnen brengen. Niet bang om innovaties door te voeren of processen te optimaliseren met nieuwe technieken.”
Mark Haak Wegmann, Chief Development & Innovation Officer
Van Maanen Bakkerij

Van Maanen bakkerij

‘sinds enige tijd werken wij met tevredenheid samen met Dick voor de inrichting van onze formule op het gebied van logistiek en horeca. Dick is voor ons een mooie aansluiting in ons team van formule ontwikkeling’.

Weten wat Culinair Rendement voor uw keuken of bedrijf kan betekenen?