Services

Met mijn bureau Culinair Rendement voer ik opdrachten uit voor nationale en internationale foodorganisaties. Alles met als uitgangspunt uw organisatie gezond en renderend te maken of te houden. Want of u nu een startend zelfstandig horecaondernemer bent, werkt voor een gerenommeerde internationale foodketen of leiding geeft aan de keukenbrigade in een zorgrestaurant, uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar succesvolle renderende culinaire oplossingen.

Ik hou van aanpakken. Van mij krijgt u dus geen dik adviesrapport met prachtige volzinnen, maar een op-maat oplossing met een concrete uitwerking. Samen analyseren we de situatie en werken we toe naar een werkbare oplossing die breed draagvlak heeft binnen de organisatie. Of dat nu de coaching van uw keukenteam is, een volledig uitgewerkt formatie- en werkrooster, een complete receptuur- en menu-analyse, een schetsontwerp voor de nieuwe keuken met een overzicht van benodigde apparatuur of de implementatie van een vendingmodule op locatie. Ik help u hier graag bij. Ik bied de volgende diensten expertises aan:

Onder cases en ervaringen leest u meer over een aantal recente projecten.

Weten wat Culinair Rendement voor uw keuken of bedrijf kan betekenen?